KLEUR EN KLEDINGADVIES

Kleuradvies

Helaas krijgen we nooit een tweede kans voor een eerste indruk. In onze maatschappij is uiterlijk en dus ook onze kleding erg belangrijk. We worden er al snel op beoordeeld voordat we onszelf hebben kunnen bewijzen. Denk aan een sollicitatiegesprek, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen of je werk waar bepaalde kleding wordt vereist.

Een kleuradvies kan je hierbij helpen. Het geeft je een handleiding om makkelijker een keuze te maken in het grote aanbod van kleuren. Maar welke kleuren passen dan bij jou?

Aan de hand van een kleuranalyse laat ik zien welke kleuren jou het meest flatteren, kleuren die je persoonlijkheid versterken. Daarbij streef ik naar harmonie tussen je aangeboren kleuren zoals haren, ogen en huid, en de kleding die je draagt.

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze ontvang je na het advies een kleurenwaaier met je eigen afgestemde kleuren.

Voor de dames is er een persoonlijk make-up advies.
new image tilburg kleuradvies

Kledingadvies

Je hoeft geen perfect lichaam te hebben om er goed uit te zien. Een kledingadvies kan ertoe bijdrage dat je er verzorgd en prachtig uitziet.
Tijdens een kledingadvies ga ik kijken welke lichaamsvormen je hebt. Heb je een recht figuur of ben je meer rond van vorm.

Zo zijn er 7 figuurtypes waar we uit kunnen kiezen. Als je weet welk figuurtype je bent, kun je door de juiste belijning te kiezen er mooier uitzien. Door de juiste kleding te kiezen lijkt je lichaam meer in balans. Je pluspunten worden benadrukt en je “min”punten proberen we te camoufleren. Natuurlijk worden sieraden en andere accessoires niet vergeten. Ook wordt er gekeken naar het juiste kapsel bij jouw gezichtsvorm. Met al deze informatie zul je een fraai totaalbeeld creĆ«ren.

Alle adviezen worden in een persoonlijk verslag verwerkt. Voor een kledingadvies maak ik 2 afspraken, de eerste om je lichaamsvorm te bepalen en al je gegevens te noteren. Bij een tweede afspraak wordt het persoonlijk advies met je besproken.

lente type
lente
zomer type
zomer

Welk type bent u en welke kleuren passen u het best?

Klik op een afbeelding voor een grotere versie.

herfst type
herfst
winter type
winter
 

kleuradvies

kledingadvies

visagie