VISAGIE

Make-up

Als visagiste werk ik op dit moment vooral voor de particulieren cliënt. Dat betekent dat ik je kan adviseren bij de make-upproducten van Malu Wilz die bij mij in de salon te koop zijn.

Een persoonlijk advies op maat. Welke make-up flatteert je het mooist. Het verzorgen van een dag, bruids of feest make-up. Ook een make-upworkshop hoort tot de mogelijkheden.

Jij vraagt, ik adviseer.

malu wilz make-up

Bruids make-up

Op de mooiste dag van uw leven wilt u er stralend uitzien. U kiest natuurlijk voor de mooiste kleding, haarstijl en make-up.

Om op de trouwdag niet voor vervelende verrassingen te komen staan, vraag ik u als bruid ongeveer anderhalve week van te voren een afspraak te maken voor een proefmake-up. Bij deze proefmake-up kunt u al uw wensen kenbaar maken.

Wat vindt u belangrijk?

  • Dat kan een natuurlijke of
  • een glamour make-up zijn.

Het is ook belangrijk om de bruidegom en diens kleding hierbij te betrekken, of de kleur van de bloemen van uw bruids boeket. Allemaal dingen om goed over na te denken.

Op de trouwdag zelf kom ik aan huis om de make-up zoals
afgesproken te verzorgen.

bruid en bruids make-up

Workshop

De workshop staat helemaal in het teken van make-up. Je leert jezelf op natuurlijke maar deskundige manier opmaken zodat je 's morgens geen uren voor de spiegel hoeft te staan. Er is volop gelegenheid om te experimenteren met verschillende materialen en kleuren.

Het advies dat je krijgt is zeer persoonlijk omdat ieder een uniek uiterlijk heeft. Het is daarom belangrijk dat je kijkt hoe jij, je eigen ogen zo mooi mogelijk kunt opmaken of om te weten hoe bij jouw gezichtsvorm de rouge aangebracht wordt. Wellicht heb je zelf ook de nodige vragen. Het product waarmee tijdens de workshop gewerkt wordt is MALU WILZ. Malu Wilz is een betaalbaar en klant(dier)vriendelijk product.

Wat kun je op deze workshop verwachten:

  • Kennis van het aanbrengen van een dagmake-up
  • Koffie/thee met iets lekkers
  • Persoonlijk werkboek
  • Presentje en veel plezier

Deze workshop is bij uitstek geschikt als een gezellig uitje met vriendinnen, familie, collega’s of vrijgezellen feestjes. Max. 4 personen.

visagie

visagie Nadia

visagie / make-up