NAGELSTYLING

Acryl

Hebt u last van broze, zachte nagels? Of bijt u al jaren nagels en kunt u daar maar niet mee stoppen? Dan zijn acrylnagel voor u dé oplossing. Acrylnagels hebben een natuurlijke uitstraling, ze hebben geen gekleurde lak nodig, een blanke basiscoating is voldoende. U kunt de nagels laten maken in iedere gewenste lengte. Dit is afhankelijk van uw werkzaamheden. Wat zijn uw dagelijkse bezigheden, wat is voor u werkbaar?

De eerste keer zet ik de acrylnagels op, eventueel verlengt met een tip. Het is noodzakelijk dat de nagels eens in de vier à vijf weken worden bijgewerkt. Doordat uw eigen nagel doorgroeit, ontstaat er na een paar weken een uitgroei die weer bijgevuld moet worden. Vooral als u de nagels mooi en van goede kwaliteit wilt houden, is het bijvullen van belang.

De acrylnagel is voor u goed en makkelijk te onderhouden. U zult merken dat nagelak langer mooi blijft. Kortom: een ideaal produkt voor perfect mooie nagels!

nagelverzorging new image tilburg

Manicure

Tijdens een manicure verzorg ik de natuurlijke nagels en je handen. De nagels worden op lengte gevijld en na een heerlijk oliebadje worden de nagelriemen verzorgd. Een goed verzorgde nagelriem bevordert de groei van de nagel.

  • De handen worden gescrubt om ze lekker zacht te maken.
  • Daarna worden de handen gemasseerd met een zachte crème.
  • Als laatste worden de nagels gelakt in een door jouw gewenste kleur.

Wanneer je regelmatig je handen laat manicuren, zul je merken dat de handen zachter worden en de nagels sterker.

manicure new image tilburg

Gellak

New Image heeft een revolutionair nieuw product. Het allernieuwste op gebied van nagelbehandelingen. Heb je zwakke nagels maar wil je geen kunstnagels of ben je allergisch voor acryl? Dan is dit een product om toch mooie en stevige nagels te creëren. Een mooie tussenoplossing.

Gellak wordt opgebracht als een nagellak, is slijtvast als een gel en verwijderbaar in minuten! Dit alles ZONDER chemische vloeistoffen. Ik werk met de merken: Gelish, Shellac en Color contoure.

Gellak wordt met een UV-lamp uitgehard en heeft dus geen droogtijd. Geen afgesleten randen meer. Geen scheuren, krassen of doffe nagels. Volmaakte, fantastische hoogglans en dat alles minimaal twee weken lang!! Het is dun en flexibel als lak, het ziet er natuurlijk uit, en biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Ook voor de teennagels te boeken.

Werkt als een lak. Beschermd als een kunstnagel.

gelish new image tilburg

shellac

Polygel

Wat is Polygel?

Dit is het meest nieuwe, enerverende product binnen de nagel branche. Het product is 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan hard gels. Vandaar dat dit product meer natuurlijk aanvoelt op je nagels.

  • Polygel is meer flexibel dan acryl, dus minder kans op breken of scheuren.
  • Het geeft een goede hechting zonder lifting of loslaten.
  • Voor het aanbrengen van Polygel zijn er minder schadelijke producten nodig om toch een goede hechting te hebben.
    Daardoor is er ook minder schade aan de natuurlijke nagel.
  • Geen nare geurtjes en minder stof.
  • Ook te combineren met gellak.

Cliënten die van acryl naar Polygel zijn overgestapt zijn allemaal zonder uitzondering enthousiast.

manicure new image tilburg

nagelstyling

manicure

shellac